Ajánljuk azoknak, akik:
Képzés célja:
olyan szakemberek képzése, akik képesek lesznek:
Tematika:
I., Élelmiszeripari jogszabályok
II., Élelmiszeripari mikrobiológiai alapismeretek
III., Élelmiszervédelem, élelmiszercsalás a HACCP-ben?
IV., Vizsga
Időtartam: 1 nap
A résztvevők megkapják a képzés előadás anyagát.
Regisztrált HACCP, élelmiszerbiztonsági alapismeretek „Tanúsítványt” kapnak azok, akik a képzés valamennyi óráján jelen voltak és sikeres vizsgát tettek.
Kérésre, egyedi igény szerint, céghez kihelyezett formában is megtartjuk.
Kérdésedre, kérésedre szívesen válaszolunk akár telefonon, vagy e-mail-ben is.
2025. március 05 - 07.
2025. március 05 - 06.
2025. március 06 - 07.
2025. március 10 - 12.
2025. március 10 - 12.
2025. március 10 - 12.
2025. március 13 - 14.
2025. március 13 - 14.
2025. március 13.
2025. március 14.
Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>
"Remek lehetőség a tapasztalatcserére is."
Schell Tamás
Kőolajvezetéképítő Zrt.
"A valós életből vett példák révén megvalósítható ötleteket állítottunk össze a csapattal. Az előadók felkészültsége és stílusa kiválóan illeszkedett az elvárásainkhoz. Köszönjük!"
Laczkó Tóth Gergely
www.kokai.hu
Rendkívül jó hangulatú, gyakorlatorientált és interaktív képzésen vettem részt. Végre egy olyan képzés, ahonnan úgy távoztam, hogy sokat tanultam és ezt használni is tudom majd.
Schmidt Gabriella
Aikawa Hungária Elektronikai Kft.
"Ragyogó, logikus felépítésű, gyakorlatorientált."
Horváth Viktória
www.bkf.hu
"Sok hasznos, gyakorlatban alkalmazható infót kaptam."
Perdi Szilvia
www.innocomp.hu
"A téma egy olyan bemutatásában volt részem, amit nem gondoltam volna, hogy ilyen érdekesen és emberközpontúan is meg lehet közelíteni, kiegészítve számos példával és magyarázó értékelésekkel."
Ujvári Gergely
www.norgen.hu
"A képzés megfelelően összeállított programja, felkészült előadója és a jó gyakorlati példák által válaszokat kaptam az ISO/TS-sel kapcsolatos "Hogyan"-okra és Miért"-ekre"
Holló Gergely
"Nem igazi képzés, annál sokkal több, jó hangulatú tapasztalatcsere, ami messze nem a száraz tények felsorolásáról szól, aktuálissá téve személyre szóló példákkal."
Kiszela István
Sárvári Gyógyfürdő Kft.
"Jó, a vállalatunk igényeire kialakított képzést kaptunk, felkészült, kiváló oktatótól."
Nagy Sándor
DS Smith Packaging Hungary Kft.
"LEAN menedzsment koordinátor tanfolyam. Egy vérpezsdítő 5 nap"
Varga János
RUGET Magyarország Kft.
Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>